OM OSS

Janet Svensson och Sara Kajrup utbildade hud- och spaterapeuter med många års erfarenheter i branschen, etablerade Organique Spa Academie Sweden AB i december 2009.

Sofia Ingelström tog över organique för distribution av organique’s härliga produkter i sverige 1/5 2018 efter Janet Svensson . Inom kort kommer hemsidan att byta namn till organiquecosmetic.se samt kommer även att få ett nytt utseende till hösten . Sofia Ingelström driver även www.bodygallerian.se.

ORGANIQUE är ett varumärke ifrån Polen med anslutning till drömmar och passion för de som älskar naturlig kosmetika och traditionella behandlingar.

ORGANIQUES produkter är tillverkade av högsta kvalitets ingredienser. Ingredienser som kommer i från hela världen, väljs ut och samlas in med respekt för naturen. Många av dem har ekologiska certifikat.

ORGANIQUES produkter är baserade på traditionella ingredienser. Sådana som användes för århundraden, från gamla rutiner som blandas med modern kosmetisk kunskap. Många av produkterna tillverkas och packas för hand.

ORGANIQUE är inte bara ett företag som vill skapa sund och underbart doftande naturkosmetika utan har också en filosofi som ska leda till en förbättring av vår livskvalitet. Både i andlig och i fysisk mening. Terapier som ger frid i kropp, själ och som ger ett behov utav avkoppling, föryngring och en gemenskap med naturen.
Mer info