Sök produkt
VÅRA PARTNERS


ULTRA HYDRATING CREAM 50 ml

Lätt Eco-fuktgivande kräm med en aktiva formel som omfattande vårdar uttorkad, matt och trött hud. Den innehåller en rik uppsättning av naturliga och aktiva ingredienser som säkerställer en effektiv fukt på flera nivåer i epidermis. Cremen förhindrar också avdunstning av vatten från det intercellulära utrymmet och förbättrar tonen samt skyddar mot åldrande. Krämen minskar tätheten av huden och lämnar den mjuk och lysande. Skapar en delikat och sammetslen film som ger långvarig komfort. Krämen har en subtil och uppfriskande doft. Absorberar lätt och har en icke-fet konsistens. Produkten rekommenderas för användning på dagen och natten och är en perfekt bas för make-up.

Aktiva ingredienser:

Extrakt från pumpa - en rik källa av socker, vitaminer, karotenoider, proteiner, mineraler och aminosyror. Glukos och fruktos återfuktar och bibehåller fukten i huden. Bildar en skyddande film för att förhindra avdunstning av vatten från intercellulära utrymmen. Beta-karoten och vitamin A, C och E, en cocktail av antioxidanter som bromsar åldrandet av huden. Extraktet är också en källa till enzymer som reglerar exfolieringsprocessen, vars funktioner ger huden mjukhet och jämn hudton.

Hyaluronsyra, Låg molekylvikt - bidrar med en optimal återfuktning. Binder KH, en molekyl av cirka 250 vattenmolekyler. Tränger in i de djupare skikten av epidermis, där det bildas ett nät, i vilket de bygger upp kollagen och elastin. Regenereringen av epidermis accelererar och huden blir mjuk samt fjällning minskar.

Alger ChondrusCrispus (Karragentång) - rödalger som kallas "växt kisel". En källa till många vitaminer, proteiner, mineraler och karoten. Mjukar upp och återfuktar torr hud samt skyddar mot irritationer.

Betain (växt) - en naturlig aminosyra som återfuktar starkt och minskar transepidermal vattenförlust. Lindrar symptom på torrhet och ger en slät och blank yta på huden.

Avokadoolja - NNTK källa till vitaminer, kalium och kalcium. Bygger upp lipidskiktet, skyddar mot vattenförlust i huden, lugnar och återskapar.

Vitamin E - en effektiv antioxidant som skyddar mot oxidativ stress och photoaging av huden. Lugnar irritationer och påskyndar återhämtning.

ANVÄNDNING: Använd dagligen. Morgon och kväll på rengjord och torr hud.
402.00 kr

RELATERADE PRODUKTER:

HYDROLIPID MOUSSE MASK 100 ml
399.00 kr