Köpvillkor för privatpersoner

1. Köp

Vid beställning träffas avtal om köp först när Bodygallerian AB bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av Bodygallerian ABs databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Beställaren måste vara minst 18 år. Beställning som görs i annans persons namn utan dennes medgivande eller på annat sätt som medför att Bodygallerian AB lider ekonomisk skada polisanmäls.

2. Pris

I priserna ingår moms med 25 %. Frakt är inte inkluderat i priserna. Samtliga priser är i SEK. Bodygallerian AB förhåller sig rätten att justera priser i förhållande till ändringar i valuta, skatt, avgifter eller liknande. Bodygallerian AB reserverar sig även för eventuella felaktiga priser.

3. Betalningsalternativ

Kortbetalning – Bambora – Visa & Mastercard
Pengarna dras direkt vid kortbetalning. Betalning sker i SEK.

Förskottsbetalning – Bankkonto eller Swish
Betala manuellt till vårt bankkonto eller via Swish till nummer 123 330 77 90. Använd ditt ordernummer som betalningsreferens. Din order kommer inte att skickas innan vi ser betalningen på vårt konto. Betalning sker i SEK.

Fakturabetalning
Priserna som visas i kassan är exklusive moms och frakt. På fakturan kommer moms, frakt och eventuella rabatter vara inkluderad.

4. Leveranser – Leveranstid

Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar(vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre. Skulle leveranstiden avvika från den utlovade har du givetvis rätt att avstå alternativt ändra din beställning. Beställningen hämtas ut på ditt närmsta DHL Service Ombud.

5. Leverans – Brev

Beställning som har en mindre vikt och volym kan levereras med Brev. Beställningen kommer då att levereras direkt i din brevlåda.

6. Fraktpriser

Vi tillämpar enhetsfrakt om 79:- på alla produkter.

7. Leveransförsening

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

8. Transportrisk

Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Max 3 dagar efter mottagandet.

9. Delad order

Skulle någon av artiklarna du beställt ha en längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten.

10. Följesedel & garantibevis

Din följesedel och garantibevis är för enkelhets skull samma dokument. Detta finner du på utsidan av förpackningen i en plastficka alternativt i lådan. Förvara det väl då dokumentet krävs vid utnyttjande av garanti och reklamationsrätt.

11. Icke utlöst order

Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 200:- för våra kostnader.

12. Ångersrätt

Du har som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och inte förstörd eller skadad. Du får inte använda varan, men du har rätt att öppna förpackningen. Bodygallerian AB tillämpar distans- och hemförsäljningslagen. Köparen står själv för retur frakten.

13. Återbetalning

Ev. återbetalningar görs i första hand till ditt bank-, personkonto eller bankgirokonto i andra hand via avi. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med ev. specialgjort inneremballage. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage som är likvärdigt som den varan/varorna levererades i till dig. Reklamationer godkänns endast om varan är oanvänd och i samma skick som vid leverans.

Returadress är:
Bodygallerian AB
Stora Östergatan 14
271 34 Ystad

Telefon: 070-239 43 15

14. Reklamation

Vid skadad / defekt eller felaktig vara bör reklamationen ske så snart felet uppmärksammats . Reklamation av kosmetik senare än 6 månader efter leveransdatum bortses, övriga varor är reklamationstiden 36 månader.

15. Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Bodygallerian AB
Org.nr. 556930-6656

Juridisk adress:
ÖJA BYAVÄG 8
27198 Ystad

IU-Store

Choose Your Demo

Choose main color

Choose Layout Demo

Demo 1
Demo 2
Demo 3
Demo 4
Demo 5
Demo 6